Nieuws

Nieuws


17 november 2021 Ondernemer Centraal

Veel ondernemers ondervinden gevolgen van de coronacrisis. Dat weet u als ondernemer waarschijnlijk als geen ander. Van het verlies van omzet, tot personeelstekort, veranderende businessmodellen of een onzekere toekomstverwachting. Helaas laten de recente maatregelen zien hoe onzeker de situatie nog steeds is.

Lees meer...

8 november 2021 Bericht van wethouder Klaas Verschuure

Beste ondernemers,

Utrecht beleefde een mooie zomer en nazomer, iedereen was weer wat positief gestemd. Helaas zijn nu toch de besmettingen toegenomen en zijn er opnieuw maatregelen genomen om het coronavirus onder controle te krijgen.

Lees meer...

28 oktober 2021 Dolly Bakfiets viert 10-jarig bestaan met limited gouden jubileum editie

Dolly Bakfiets houdt jonge gezinnen al 10 jaar in beweging en met de unieke service aan huis, groeit het bedrijf ook in deze periode hard door.

Lees meer...

6 oktober 2021 Interview Gijs Wanders

Door ondernemers en de gemeente is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de toekomst van Nieuw Overvecht. Daarom spreken we deze keer Gijs Wanders, senior adviseur werklocaties, die het traject heeft begeleid.

Lees meer...

1 oktober 2021 Challenge Betere economie in Overvecht

Heb je een goed idee om een bijdrage te leveren aan verbetering van de economie in Overvecht, aan de werkgelegenheid en daarmee andere ondernemers te helpen? Woon je in Overvecht, is je bedrijf in Overvecht of wil je hier een bedrijf starten? Doe dan mee met de wijkchallenge!

Lees meer...