Nieuws

Nieuws


28 september 2021 Nieuwe fase in de coronatijd: bericht van wethouder Klaas Verschuure

Beste ondernemers van Utrecht, Utrecht staat op de drempel van een nieuwe fase in deze coronatijd. Vanaf zaterdag 25 september a.s. is 1,5 meter afstand houden niet meer verplicht. Voor veel ondernemers is dit een stap vooruit. 

Lees meer...

28 september 2021 Nota Grenzen stellen, perspectief bieden

Op 14 september heeft het college de nota ‘Grenzen stellen, perspectief bieden’ aan de gemeenteraad aangeboden. De nota heeft als doel het tegengaan van de ontwrichtende effecten van drugsgerelateerde criminaliteit in Utrecht, door een verstevigde meerjarige programmatische aanpak met als belangrijke pijlers het doorbreken van criminele carrières en het doorbreken van (criminele) geldstromen.

Lees meer...

14 september 2021 Invullen KVO Enquete

Op 1 december a.s. verloopt alweer het huidige KVO-certificaat (Keurmerk Veilig Ondernemen) voor bedrijventerrein Nieuw Overvecht. Het KVO-certificaat is drie jaar geldig en dat betekent dat we eind dit jaar moeten her certificeren om opnieuw het KVO-certificaat te mogen ontvangen voor de volgende 3 jaren. 

Lees meer...

14 september 2021 Interview Erhan Degirmenci

Luxury Venues is een bekende trouwlocatie in Nieuw Overvecht. Sinds twee jaar is de locatie in handen van Erhan Degirmenci, we gingen eens kennismaken en horen hoe deze geboren en getogen Rotterdammer in Overvecht terecht is gekomen.

Lees meer...

14 september 2021 Laat je niet overvallen!

Een overval, winkeldiefstal of agressie zijn incidenten die u het liefst wilt voorkomen. U en uw medewerkers kunnen zelf veel doen aan preventie. Hoe? Hoor hier alles over tijdens de bijeenkomst ‘Laat je er niet door overvallen’ op dinsdag 5 oktober 2021. De bijeenkomst is gratis. 

Lees meer...