Nieuws

Nieuws


23 december 2021 Eindejaarsboodschap wethouder Klaas Verschuure

Beste ondernemers, graag had ik het jaar willen afsluiten met een positieve boodschap, maar helaas brengt de huidige lockdown voor velen van jullie veel zorgen met zich mee.

Lees meer...

6 december 2021 Project Match2Work begin 2022

Wilt u deelnemen aan het Project Match2Work in Utecht/Amersfoort begin 2022? We gaan van start met de havo-4 klassen van het Cals College in Nieuwegein en het Farel College in Amersfoort die graag in groepjes van max. 5 per onderneming, stichting of instelling iets voor u willen bedenken, doen, uitvoeren binnen het Project Match2Work.

Lees meer...

3 december 2021 U-TECH mkb loket is open!

Het mkb loket is dé online plek waar ondernemers uit regio Utrecht terecht kunnen voor advies over financiering van (om)scholing naar ICT beroepen. 

Lees meer...

2 december 2021 Interview met Romy Visser van Snackbar Overvecht

Sinds april waait er een nieuwe wind in Snackbar Overvecht. De zaak is overgenomen door Romy Visser. Romy komt uit een horecafamilie en heeft heel wat jaren ervaring in het vak. Toen via via de kans voorbij kwam om deze snackbar over te nemen greep ze deze meteen.

Lees meer...

29 november 2021 Veiligheidstip november 2021

SPYKE Security, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de camerabeveiliging van ons bedrijventerrein, geeft regelmatig tips over hoe ondernemers hun veiligheid kunnen verbeteren. Dit keer vragen ze aandacht voor de Risico- inventarisatie en -evaluatie:

Lees meer...