Nieuws

Nieuws


13 juli 2021 Gebiedscoordinator Veiligheid Erica Jacobs

Sinds kort werkt op bedrijventerrein Nieuw Overvecht een gebiedscoördinator veiligheid. Samen met de gemeente en de ondernemers werkt zij aan de veiligheid en leefbaarheid. ​

Lees meer...

13 juli 2021 Samen voor een veilig bedrijventerrein

Utrecht wil een stad zijn waar iedereen zich thuis en veilig voelt, ook op bedrijventerreinen. Daarom treedt de gemeente samen met onder andere de politie en het Openbaar Ministerie op tegen criminaliteit op bedrijventerreinen.

Lees meer...

12 juli 2021 Interview Mehmet Eroglu

Sinds een paar maanden is Nieuw Overvecht een nieuwe wasstraat rijker. Mehmet Eroglu startte samen met zijn broer de autowasstraat Carwash Overvecht. We spraken met hem over ondernemen op ons bedrijventerrein. 

Lees meer...

8 juli 2021 Tussenstand Ontwikkelrichting Nieuw Overvecht

Het bestuur van Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht heeft twee jaar geleden een “Blik op de Toekomst” geschreven. Deze Blik op de toekomst was het vertrekpunt voor een gesprek met de gemeente over de toekomst van het bedrijventerrein. Hoe gaat het op het bedrijventerrein, welke richting willen we met elkaar op, en welke keuzes horen daarbij? 

Lees meer...

4 juni 2021 Rechter verbiedt komst coffeeshop Tennesseedreef Utrecht

Er mag geen coffeeshop gevestigd worden in een bedrijfsunit aan de Tennesseedreef in Utrecht. Dat heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland beslist. De Vereniging van Eigenaren (VvE) van het bedrijvencomplex spande een kort geding aan om de komst van de coffeeshop te laten verbieden. De voorzieningenrechter oordeelt dat het exploiteren van een coffeeshop in strijd is met de in de akte van splitsing omschreven bestemming.

Lees meer...