Nieuws

Nieuws


14 september 2021 Van praten naar actie in Nieuw Overvecht

Afgelopen voorjaar is met meer dan veertig betrokkenen gesproken over de toekomst van Nieuw Overvecht. Na al het praten willen we nu toe naar actie: hoe gaan we samen die stip op de horizon werkelijkheid maken?

Lees meer...

14 september 2021 Project Match2Work helpt bij aansluiting onderwijs op bedrijfsleven

Sylvia Bakker van Prodico probeert met haar project Match2Work het onderwijs en de praktijk aan elkaar te verbinden. Ondernemers worden gevraagd een praktijkopdracht ofwel een casus aan te leveren die door leerlingen wordt uitgevoerd. 

Lees meer...

2 september 2021 De viering van een jaar Zonnepact!

Door en met het Zonnepact bereiken we veel. Op 16 september vieren we dit met een aantrekkelijk programma waarin we terugblikken, ervaringen delen maar vooral ook kijken naar de toekomst. 

Lees meer...

13 juli 2021 Gebiedscoordinator Veiligheid Erica Jacobs

Sinds kort werkt op bedrijventerrein Nieuw Overvecht een gebiedscoördinator veiligheid. Samen met de gemeente en de ondernemers werkt zij aan de veiligheid en leefbaarheid. ​

Lees meer...

13 juli 2021 Samen voor een veilig bedrijventerrein

Utrecht wil een stad zijn waar iedereen zich thuis en veilig voelt, ook op bedrijventerreinen. Daarom treedt de gemeente samen met onder andere de politie en het Openbaar Ministerie op tegen criminaliteit op bedrijventerreinen.

Lees meer...