Bestuur

Bestuur

Simon Fortuyn, Voorzitter ONO

Simon Fortuyn is vastgoedeigenaar op bedrijventerrein Nieuw Overvecht en daarnaast interim manager/ adviseur. De motivatie om tot het bestuur van de ONO toe te treden in 2008 is de grote betrokkenheid met bedrijventerrein Nieuw Overvecht en haar omgeving. Een goede en evenwichtige samenhang tussen ondernemers onderling en de bewoners van de wijken Overvecht en Zuilen is de bakermat voor een plezierige woon-/ werkomgeving. "Het huidige plan ‘Investeren in een duurzame toekomst voor Nieuw Overvecht’ en de invoering van het Ondernemersfonds Utrecht zie ik als uitdaging voor een mooie toekomst voor geheel Overvecht die ik tot een succes wil maken".

Bob Scherrenberg, Bestuurslid ONO

Bob Scherrenberg is in 2011 tot het ONO bestuur toegetreden en vastgoedeigenaar op bedrijventerrein Nieuw Overvecht. Namens het bestuur houdt Bob zich o.a. bezig met het Keurmerk Veilig Ondernemen van het bedrijventerrein. Daarnaast is Bob ambassadeur van het bedrijventerrein voor de wijk Overvecht.

Rogier Bos, Bestuurslid ONO

Rogier Bos is in 2015 tot het ONO-bestuur toegetreden en vastgoedeigenaar op bedrijventerrein Nieuw Overvecht. Namens het bestuur houdt Rogier zich o.a. bezig met duurzaamheid op en van het bedrijventerrein. Rogier is directeur-eigenaar van het in 1939 opgerichte Bos Installatiewerken en enorm gedreven door veiligheid en kwaliteit. Hij begeleidt zijn opdrachtgevers in de complexe maar uitdagende energietransitie. Met deze kennis wil hij bedrijven op Nieuw Overvecht helpen te besparen op energiekosten en daarmee de verduurzaming van het gebied een boost geven.

Dik Zeldenrijk, Penningmeester ONO

Dik Zeldenrijk is met zijn bedrijf Zeldenrijk Snacks sinds 2000 op bedrijventerrein Nieuw Overvecht gevestigd.  Recent heeft hij zijn bedrijfshuisvesting uitgebreid op de Hudsondreef. Vanaf 2008 versterkt Dik de ONO in de functie van penningmeester. Als gedreven ondernemer weet Dik welke aspecten belangrijk zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering. Contact met collega ondernemers in het gebied is belangrijk, de smakelijke producten worden dan ook met plezier geleverd aan buren op het bedrijventerrein.

Annemarie van de Beek, Secretaris ONO

Annemarie van de Beek is sinds 2003 actief bij de ONO betrokken geraakt. Door jarenlange ervaring en specialisatie in de ondersteuning van ondernemersverenigingen via haar in 1994 opgerichte secretariaatbureau E.S.S. heeft ze veel kennis van ondernemend Utrecht en is ze een schakel tussen diverse lokale ondernemersverenigingen geworden. In haar studietijd was Annemarie woonachtig in de wijk Overvecht, waardoor ze zich er ook nu nog bij betrokken voelt.