Bestuur

Bestuur

Simon Fortuyn, voorzitter ONO

Simon Fortuyn is vastgoedeigenaar op bedrijventerrein Nieuw Overvecht en daarnaast wethouder in de gemeente Lansingerland. De motivatie om tot het bestuur van de ONO toe te treden in 2008 was de grote betrokkenheid met bedrijventerrein Nieuw Overvecht en haar omgeving. Een goede en evenwichtige samenhang tussen ondernemers onderling en de bewoners van de wijken Overvecht en Zuilen is de bakermat voor een plezierige woon-/ werkomgeving. Een duurzame toekomst voor Nieuw Overvecht zie ik als een uitdaging die tot een succes wil maken".

Rogier Bos, bestuurslid ONO

Rogier Bos is in 2015 tot het ONO-bestuur toegetreden en vastgoedeigenaar op bedrijventerrein Nieuw Overvecht. Namens het bestuur houdt Rogier zich o.a. bezig met duurzaamheid op en van het bedrijventerrein. Rogier is directeur-eigenaar van het in 1939 opgerichte Bos Installatiewerken en enorm gedreven door veiligheid en kwaliteit. Hij begeleidt zijn opdrachtgevers in de complexe maar uitdagende energietransitie. Met deze kennis wil hij bedrijven op Nieuw Overvecht helpen te besparen op energiekosten en daarmee de verduurzaming van het gebied een boost geven.

Dik Zeldenrijk, penningmeester ONO

Dik Zeldenrijk is met zijn bedrijf Zeldenrijk Snacks sinds 2000 op bedrijventerrein Nieuw Overvecht gevestigd. Recent heeft hij zijn bedrijfshuisvesting uitgebreid op de Hudsondreef. Vanaf 2008 versterkt Dik de ONO in de functie van penningmeester. Als gedreven ondernemer weet Dik welke aspecten belangrijk zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering. Contact met collega ondernemers in het gebied is belangrijk, de smakelijke producten worden dan ook met plezier geleverd aan buren op het bedrijventerrein.

Mehmet Eroglu, bestuurslid/penningmeester ONO

Methmet Eroglu is eind 2020 in de ALV benoemd tot bestuurslid van de ONO. Hij is van kind af aan woonachtig in Overvecht en kent de wijk en het bedrijventerrein daarom goed. Naast zijn baan als CFO bij een middelgroot bedrijf in de automotive sector, werkt hij samen met zijn broer en vader in hun eigen autopoetsbedrijf aan de Mississippidreef. ‘De ondernemersvereniging is bij een hoop ondernemers niet bekend en bovendien is het voor ondernemers onduidelijk wat de vereniging voor hun kan betekenen. Hierdoor gaan de ondernemers die ik ken eerder naar een collega ondernemer. Het is daarom belangrijk om met de ondernemers met een migratieachtergrond in gesprek te gaan en ze kennis te laten maken met de ondernemersvereniging. Daar zie ik een rol voor mijzelf. Het bedrijventerrein is sterk gebaat bij ondernemers die elkaar en de ondernemers-vereniging goed kennen’. Daarnaast ziet Mehmet ook nog kansen in het betrekken van de wijk Overvecht. “Er zijn een paar locaties op het bedrijventerrein die goed gevonden worden, maar er is eigenlijk veel meer te halen voor particulieren. Aan ons de taak om te laten zien wat er allemaal zit en het bedrijventerrein voor Overvechtenaren eigen te maken!”.

Annemarie van de Beek, secretaris ONO

Annemarie van de Beek is sinds 2003 actief bij de ONO betrokken geraakt. Door jarenlange ervaring en specialisatie in de ondersteuning van ondernemersverenigingen via haar in 1994 opgerichte secretariaatbureau E.S.S. heeft ze veel kennis van ondernemend Utrecht en is ze een schakel tussen diverse lokale ondernemersverenigingen geworden. In haar studietijd was Annemarie woonachtig in de wijk Overvecht en ze voelt zich er nu nog steeds bij betrokken.
 

Martin van Lambalgen, bestuurslid ONO

Martin van Lambalgen is sinds 2023 actief in het ONO-bestuur.