Verduurzaming bedrijventerrein

Verduurzaming bedrijventerrein

Aanbieding voor ondernemers die zonne-energie willen opwekken


Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht heeft een duurzaamheidsambitie geformuleerd, die aansluit bij de Utrechtse Energieagenda. Bedrijventerrein Nieuw Overvecht als Energieke Regio door het opwekken van zonne-energie. In Nieuw Overvecht is er op de daken maar liefst ruimte voor ca. 100.000 zonnepanelen.

Voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in deze duurzaamheidsambitie en zelf energie willen opwekken, geldt nu een interessante aanbieding. De eerste 20 bedrijven die zich aanmelden, krijgen 20 uur gratis begeleiding bij een PV-scan met exploitatieberekening, waarin alle relevante factoren aan bod komen, uitleg van de complexe materie met als mogelijk vervolg het aanvragen van subsidies, het opstellen van een programma van eisen, het aanvragen en vergelijken van offertes, begeleiding van de uitvoering, begeleiding van aanvullende offertes en hulp bij het verkrijgen van financiering.
Het Energiefonds van de gemeente Utrecht is partner in dit project en staat open voor het bespreken van financieringsmogelijkheden.

Heeft u interesse? Neem contact op met Stichting Energieke Regio.