Nieuws

Nieuws


12 juli 2021 Interview Mehmet Eroglu

Sinds een paar maanden is Nieuw Overvecht een nieuwe wasstraat rijker. Mehmet Eroglu startte samen met zijn broer de autowasstraat Carwash Overvecht. We spraken met hem over ondernemen op ons bedrijventerrein. 

Lees meer...

8 juli 2021 Tussenstand Ontwikkelrichting Nieuw Overvecht

Het bestuur van Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht heeft twee jaar geleden een “Blik op de Toekomst” geschreven. Deze Blik op de toekomst was het vertrekpunt voor een gesprek met de gemeente over de toekomst van het bedrijventerrein. Hoe gaat het op het bedrijventerrein, welke richting willen we met elkaar op, en welke keuzes horen daarbij? 

Lees meer...

23 maart 2021 Interview met Oscar Gottschalk

Op de plek waar eerst mensen zaten te zweten boven het theorie examen voor hun rijbewijs, kan je nu zweten met een racket in je hand. Sinds 7 december is Play Padel Club geland in Utrecht op het bedrijventerrein Nieuw Overvecht. 

Lees meer...

23 maart 2021 Gratis hulp voor ondernemers in nood

Ondernemers in Utrecht kunnen op GRATIS hulp en steun rekenen van MBO en HBO studenten om de administratie en boekhouding op orde te krijgen. Maar ook voor het oplossen van schulden, aanvragen van ondernemersregelingen, baan in loondienst, scholing of heroriëntatie van de bedrijfsvoering.

 

Lees meer...

15 maart 2021 Een jaar na de eerste lockdown

Een hart onder de riem namens wethouder Klaas Verschuure

Lees meer...