Nieuws

Nieuws


17 november 2022 Zienswijze ONO op concept-visie Natuurpark Zuilen

De gemeente wil Natuurgebied Zuilen veranderen in een park waar je kunt sporten en recreëren. Hiervoor heeft ze een concept-visie opgesteld. Hierin staat onder andere dat er picknickbankjes en een extra brug over de Vecht voor fietsers en brommers gerealiseerd worden.

Lees meer...

16 november 2022 Misstanden in Vastgoed tegengaan

Criminelen hebben panden nodig voor bijvoorbeeld de opslag van drugs en wapens of om geld wit te wassen. De huur en aankoop van woningen of bedrijfsruimtes wordt mede mogelijk gemaakt doordat mensen binnen de vastgoedsector criminelen helpen.

Lees meer...

26 augustus 2022 Officiele opening Ondernemersloket Nieuw Overvecht

Op dinsdagmiddag 13 september komt burgemeester Dijksma naar ons bedrijventerrein om het Ondernemersloket officieel te openen. Om 16.30 uur starten we met een kwartaalbijeenkomst waar je wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het bedrijventerrein. Praat mee en proost met ons op de opening van het loket.

Lees meer...

12 juli 2022 Nieuwe beleidsregels bedrijfsafval Gemeente Utrecht

De druk op de openbare ruimte in Utrecht is groot. Om met bewoners, bezoekers en ondernemers te genieten van de stad, scherpt de gemeente Utrecht de regels rond het aanbieden van bedrijfsafval aan.

Lees meer...

12 juli 2022 Verbod op gebruik en bezit van lachgas per 11-07-2022

In Utrecht zorgt het gebruik van lachgas voor veel overlast. In Vleuten-De Meern, Leidsche Rijn, Zuid, Noordoost, Overvecht, West, Noordwest en Zuidwest is het daarom verboden om lachgas te gebruiken.

Lees meer...