Nieuws

Nieuws


3 december 2021 U-TECH mkb loket is open!

Het mkb loket is dé online plek waar ondernemers uit regio Utrecht terecht kunnen voor advies over financiering van (om)scholing naar ICT beroepen. 

Lees meer...

2 december 2021 Interview met Romy Visser van Snackbar Overvecht

Sinds april waait er een nieuwe wind in Snackbar Overvecht. De zaak is overgenomen door Romy Visser. Romy komt uit een horecafamilie en heeft heel wat jaren ervaring in het vak. Toen via via de kans voorbij kwam om deze snackbar over te nemen greep ze deze meteen.

Lees meer...

29 november 2021 Veiligheidstip november 2021

SPYKE Security, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de camerabeveiliging van ons bedrijventerrein, geeft regelmatig tips over hoe ondernemers hun veiligheid kunnen verbeteren. Dit keer vragen ze aandacht voor de Risico- inventarisatie en -evaluatie:

Lees meer...

22 november 2021 Lancering Cybernetwerk Utrecht & gratis cyberscan

Op 19 november jl. werd Cybernetwerk Utrecht gelanceerd. Het is een platform dat op dit moment bestaat uit VNO-NCW Midden, Hogeschool Utrecht, ROC Midden Nederland, Kamer van Koophandel, Politie, Guardian360, Blast Cybersecurity, Cybernetwerk Drechtsteden en afdeling Economische Zaken van gemeente Utrecht.

Lees meer...

18 november 2021 Start van ontwikkeling Nieuw Overvecht

Meer dan vijftig personen kwamen op 14 oktober bij elkaar voor de presentatie van de ontwikkelrichting Nieuw Overvecht. Conclusies uit de ontwikkelrichting werden gedeeld en gezamenlijk werden de acties die voortkomen uit de ontwikkelrichting onderling verdeeld. Met deze acties werken we toe naar het perspectief 2030 dat in de ontwikkelrichting is beschreven. 

Lees meer...