Nieuws

Nieuws


9 februari 2022 Interview Majid Katiraee-far

Majid droomde van een bazaar voor kunstenaars waar iedereen elkaar kent en waar veel contact is onderling. Op de Manitobadreef 7c heeft hij zijn droom in vervulling zien gaan. Wij gingen langs om te kijken...

Lees meer...

2 februari 2022 Energieloket Utrecht helpt met verduurzamen

Campagne ‘Verduurzamen? Het energieloket helpt’

Begin dit jaar is de website van het energieloket vernieuwd én zijn er drie inspirerende praktijkverhalen toegevoegd van Hotel The Nox, Stichting Timon en Tafeltennisvereniging SVE. Deze week start de campagne om het energieloket meer bekend te maken bij Utrechtse ondernemers, instellingen, organisaties en vastgoedeigenaren.

Lees meer...

6 januari 2022 Certificaat Continu Samenwerken KVO-B

Bedrijventerrein Nieuw Overvecht heeft in december 2021 opnieuw het certificaat Continu Samenwerken KVO-B behaald. In 2024 wordt weer toegewerkt naar een hercertificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen van het bedrijventerrein.

Lees meer...

23 december 2021 Eindejaarsboodschap wethouder Klaas Verschuure

Beste ondernemers, graag had ik het jaar willen afsluiten met een positieve boodschap, maar helaas brengt de huidige lockdown voor velen van jullie veel zorgen met zich mee.

Lees meer...

6 december 2021 Project Match2Work begin 2022

Wilt u deelnemen aan het Project Match2Work in Utecht/Amersfoort begin 2022? We gaan van start met de havo-4 klassen van het Cals College in Nieuwegein en het Farel College in Amersfoort die graag in groepjes van max. 5 per onderneming, stichting of instelling iets voor u willen bedenken, doen, uitvoeren binnen het Project Match2Work.

Lees meer...