Nieuws

Ondernemersloket Nieuw Overvecht


In juni is het Ondernemersloket Nieuw Overvecht geopend. Het Ondernemersloket Nieuw Overvecht is dé plek waar je als ondernemer of vastgoedeigenaar terecht kunt met al je vragen en ideeën. Het kantoor aan de Manitobadreef is de huiskamer van het bedrijventerrein. Ze helpen je daar graag! Kom je een keer kennis te maken? Dat kan tijdens het inloopspreekuur op dinsdagen of donderdagen tussen 9:00-13:00 of je kan mailen naar . De koffie staat klaar.
 

Wat kan het loket voor je doen?

Wil je stappen zetten op het gebied van duurzaamheid? Heb je vragen over je boekhouding? Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning? Wil je een bedrijfsfilm laten maken, of wil je advies bij het gebruik van social media? Of heb je een goed idee dat je met meer ondernemers zou willen uitwerken? Het loket helpt je op weg!


Vanuit het loket worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd met altijd lekkere lokale catering zodat iedereen zijn buren beter kan leren kennen. Wie weet leer je daar een nieuwe zakenpartner kennen!

Het Ondernemersloket is het cement tussen de gemeente, lokale ondernemers en vastgoedeigenaren. Via het loket kunnen we je doorsturen naar de juiste contactpersonen voor jouw vraag. Zo creëren we een betere samenwerking tussen ondernemers, vastgoedeigenaren en gemeente. Het Ondernemersloket is een initiatief van Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht en wordt ondersteund door de gemeente Utrecht via de wijkaanpak Samen voor Overvecht. Samen werken we aan een veilig en prettig bedrijventerrein. Want als we elkaar beter leren kennen en samenwerken wordt bedrijventerrein Nieuw Overvecht sterker.

Nieuw Overvecht is een terrein om trots op te zijn!

Terug