Nieuws

Nieuws


8 juli 2022 Ondernemersloket Nieuw Overvecht

In juni is het Ondernemersloket Nieuw Overvecht geopend. Het Ondernemersloket Nieuw Overvecht is dé plek waar je als ondernemer of vastgoedeigenaar terecht kunt met al je vragen en ideeën. Het kantoor aan de Manitobadreef is de huiskamer van het bedrijventerrein. Ze helpen je daar graag!

Lees meer...

4 juli 2022 Gezonde lunch voor leerlingen basisschool Overvecht

Op basisschool SBO Sint Maarten heeft LunchMaatjes de afgelopen maanden de gezonde zelfsmeerlunch kunnen aanbieden dankzij een subsidie van de gemeente Utrecht. 

Lees meer...

14 april 2022 Nieuwe ontmoetingen dankzij flag football

Het bruist weer op Nieuw Overvecht. Nu de corona beperkingen zijn opgeheven opent American football club Utrecht Dominators van 29 april t/m 1 mei haar deuren voor de internationale flag football gemeenschap tijdens de King Bowl. Voorafgaand aan de King Bowl wordt op vrijdag 29 april eerst een exclusieve Dames Flag Football Talentenjacht georganiseerd.

Lees meer...

13 april 2022 Interview Henk Verkerk

De tijd dat de Autoboulevard Overvecht een landelijk begrip was is al een hele tijd voorbij. Henk Verkerk, voorheen directeur van de Volvo garage aan de Hudsondreef heeft er wel nog warme herinneringen aan. We spraken hem over zijn tijd op het bedrijventerrein.

Lees meer...

6 april 2022 Wat willen vastgoedeigenaren op ons bedrijventerrein?

Gemeente Utrecht en de ondernemersvereniging ONO hebben de handen ineen geslagen om samen op te trekken in het verbeteren van de kwaliteit van bedrijventerrein Nieuw Overvecht.

Lees meer...