Nieuws

Project Match2Work begin 2022


Wilt u deelnemen aan het Project Match2Work in Utecht/Amersfoort begin 2022?

We gaan van start met de havo-4 klassen van het Cals College in Nieuwegein en het Farel College in Amersfoort die graag in groepjes van max. 5 per onderneming, stichting of instelling iets voor u willen bedenken, doen, uitvoeren binnen het Project Match2Work. Het is geen stage maar de leerlingen werken op school en thuis, 60-80 uur, onder de verantwoording van de docenten die erg enthousiast hierover zijn. Farel College in Amersfoort doet ok me dus bedrijven dar zijn ook benaderd.

Samen met ons en de andere bedrijven maken we de casus in een simpel format in het Cals College in Nieuwegein, die ook meedoet, op een avond. Mocht u verhinderd zijn dan kan de casus ook digitaal worden ingevuld.

U ontmoet de docenten en stemt de casus nog verder af met hen tijdens de Matching in het Farel College waar ook de docenten van het Cals College aanwezig zijn.

Het kleine groepje heeft wel tussentijds een afspraak met u over uw branche en leggen zij op uw locatie hun plannen voor. Alles wordt afgesloten met een eindevent met ouders en andere bedrijven op de school.

Voor alle informatie vindt u in de bijlage de flyer en op de site https://projectmatch2work.nl/utrecht-amersfoort/ 

Wij hopen dat u mee wilt werken deze leerlingen een praktische opdracht wilt geven om hen verder te helpen bij hun verkenning van de arbeidsmarkt.

met vriendelijke groet,

Sylvia Bakker
www.prodico.nl
06-22529681

 

Terug