Nieuws

Ondernemersfonds Utrecht bestaat 10 jaar!


Dit jaar vieren we dat Ondernemersfonds Utrecht (OfU) 10 jaar bestaat. Het Ondernemersfonds is trots op alles wat de afgelopen tien jaar is opgebouwd en hoe het fonds zich ontwikkeld heeft. Van een clubje pioniers die met een kaart van Utrecht en een flinke portie goede moed het fonds hebben opgericht, tot een sterk netwerk van zeventig goed georganiseerde trekkingsgebieden in de stad.

Tijdens het Ondernemersdiner afgelopen november werd alvast vooruitgeblikt naar het het 10-jarig bestaan van OfU. Aan bezoekers werd daarom gevraagd wat OfU voor hen betekent en dat leverde dit filmpje vol mooie en inspirerende antwoorden op.

Nieuwe huisstijl 

Het nieuw ontwikkelde logo is onderdeel van de compleet nieuwe huisstijl die het Ondernemersfonds ter ere van de 10e verjaardag op 10 maart jl. heeft gelanceerd. 

De nieuwe huisstijl is fris en kleurig en het logo is zo ontworpen dat het eenvoudig als 'pin' gebruikt kan worden. Hierdoor is het heel gemakkelijk een project als 'gefinancierd door OfU' te markeren.

Omdat we het belangrijk vinden dat OfU zichtbaarder wordt voor álle Utrechtse ondernemers - immers OfU, dat zijn we samen! - willen we benadrukken dat het de bedoeling is dat OfU bij de communicatie rondom ieder (mede)gefinancierd project genoemd wordt en waar mogelijk ook het nieuwe logo wordt gebruikt.
 

Terug