Nieuws

De viering van een jaar Zonnepact!


De viering van één jaar Zonnepact!

Door en met het Zonnepact bereiken we veel. Op 16 september vieren we dit met een aantrekkelijk programma waarin we terugblikken, ervaringen delen maar vooral ook kijken naar de toekomst. Utrecht is een ‘energie vragende stad’ en het benutten van onze daken voor duurzame opwek wordt opnieuw een belangrijk thema in de Utrechtse energietransitie. Daar willen we samen met jou mee aan de slag door het gebruik van zonnepanelen bij Utrechtse bedrijven te stimuleren. Kom hierover meer te weten tijdens onze bijeenkomst.

Praktisch

Is jouw organisatie toch nog niet vertegenwoordigd? Geen probleem; dit kan alsnogdoor je in te schrijven voor de bijeenkomst.

Wanneer: donderdag 16 september van 15.30 – 17.30 uur. 

Waar: live bij Kanaal30 aan Kanaalweg 30 te Utrecht (zie routekaart in de bijlage). Je komt er per fiets of ov zie GoogleMaps. Ga je liever toch met de auto? Parkeren kan gratis op het terrein.

Hoe: in gezonde toestand. Blijf bij griep- of verkoudheidsklachten thuis. De locatie is ruim genoeg en berekend op het houden van voldoende afstand om toch samen te zijn.

 

Programma

15:00 Inloop

15:30 Team Zon op dak aan het woord. Wat bereikten we in 2021?

15:45 Tafelgesprek met de aanjagers. Wat zijn hun ervaringen tot nu toe?

16:10 Wat drijft Picnic? Matthijs Oud deelt dat graag met ons

16:15 ‘Voor niets gaat de zon op.’ Wat gaan we doen in 2022?

17:00 Toast op ons éénjarig bestaan met een hapje en een zonnig drankje

17:30 Afsluiting

 

We hopen iedereen te zien, op zonnekracht vooruit!

Terug