Nieuws

Ali Brom van Brom Schoonmaakdiensten


Ali Brom startte zijn schoonmaakbedrijf in 1990 op de Croeselaan in Utrecht. “We zaten tegenover de Rabobank. Toen ik merkte dat de stad steeds drukker werd en parkeren en bereikbaarheid een probleem zouden worden, ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe plek voor het bedrijf. Omdat ik dichtbij klanten en personeel wil zitten, heb ik voor Nieuw Overvecht gekozen. In 2002 zijn we verhuisd naar het hoekpand op de Manitobadreef, waar we nu nog steeds zitten.”

Brom Schoonmaakbedrijf BV is een familiebedrijf. Mijn kinderen zijn er werkzaam en inmiddels hebben we ruim 80 collega’s door heel het land. We doen niet alleen een doekie en dweilen. We maken schoon in kantoor gebouwen, scholen, huisartsenpraktijken, apotheken, banken etc. Onze diensten zijn meer dan alleen de schoonmaak. Ook verzorgen we de glasbewassing, tapijtreiniging, bouwopleveringen en nog veel meer.
Dit doen wij voor zowel  bedrijven als particulieren.
We zijn gestart in Utrecht maar inmiddels hebben we klanten door heel Nederland. Het is mooi dat het bedrijventerrein dichtbij de snelweg gelegen is en lekker centraal gelegen is. Daardoor zijn wij makkelijk en goed bereikbaar voor een ieder.

“Op Nieuw Overvecht zitten ook een aantal van onze klanten. Ik begroet altijd iedereen. Ik weet wie er naast me en tegenover me gevestigd is. Het is prettig om je omgeving te kennen. Bovendien willen we graag samenwerken.

Als je met ondernemers samenkomt kun je veel van elkaar leren. Je praat over je bedrijf, over het bedrijventerrein. Alle ondernemers zijn druk, maar ik probeer wel tijd te maken voor bijeenkomsten om de anderen te ontmoeten. Het is goed als ondernemers hun gezicht laten zien en van zich laten horen.

Toen we hier in 2002 naartoe verhuisden hebben we bij alle buren en in de omgeving een brief in de bus gegooid om iedereen uit te nodigen voor koffie en kennismaken. De deur staat nog steeds open, iedereen is welkom!“

 

Terug