Nieuws

Nieuws


31 maart 2022 Ondernemersfonds Utrecht bestaat 10 jaar!

Dit jaar vieren we dat Ondernemersfonds Utrecht (OfU) 10 jaar bestaat. Het Ondernemersfonds is trots op alles wat de afgelopen tien jaar is opgebouwd en hoe het fonds zich ontwikkeld heeft.

Lees meer...

17 maart 2022 Kwartaal bijeenkomst 19 april

Er wordt hard gewerkt in, en aan Nieuw Overvecht! Op 19 april organiseren de Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht en gemeente Utrecht de tweede kwartaalbijeenkomst van het jaar. 

Lees meer...

24 februari 2022 Gratis Cybersecurityscan voor het Utrechtse Midden-en Kleinbedrijf

In november 2021 is het Cybernetwerk Utrecht opgericht. Het Cybernetwerk Utrecht heeft digitaal veilig(er) ondernemen op het oog en wil u met gerichte acties beter toerusten en handelingsperspectief bieden tegen digitale onveiligheid voor uw onderneming.

Lees meer...

23 februari 2022 Voornemen vergunningplicht autobranche op Nieuw Overvecht

Gemeente Utrecht informeert ondernemers in de autobranche op bedrijventerrein Nieuw Overvecht per brief. Ook worden de ondernemers deze dagen bezocht voor een kort informatief gesprekje. In de brief kondigt de gemeente aan dat de burgemeester het voornemen heeft om een vergunningplicht voor deze branche in te stellen

Lees meer...

11 februari 2022 Kwartaalbijeenkomst ONO: Weten wat er speelt!

Met ruim dertig aanwezigen is op dinsdag 25 januari een vervolg gegeven op de startbijeenkomst van de ontwikkelrichting Nieuw Overvecht van afgelopen najaar. Deze editie kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

Lees meer...