Nieuws

Nieuws


14 september 2021 Invullen KVO Enquete

Op 1 december a.s. verloopt alweer het huidige KVO-certificaat (Keurmerk Veilig Ondernemen) voor bedrijventerrein Nieuw Overvecht. Het KVO-certificaat is drie jaar geldig en dat betekent dat we eind dit jaar moeten her certificeren om opnieuw het KVO-certificaat te mogen ontvangen voor de volgende 3 jaren. 

Lees meer...

14 september 2021 Interview Erhan Degirmenci

Luxury Venues is een bekende trouwlocatie in Nieuw Overvecht. Sinds twee jaar is de locatie in handen van Erhan Degirmenci, we gingen eens kennismaken en horen hoe deze geboren en getogen Rotterdammer in Overvecht terecht is gekomen.

Lees meer...

14 september 2021 Laat je niet overvallen!

Een overval, winkeldiefstal of agressie zijn incidenten die u het liefst wilt voorkomen. U en uw medewerkers kunnen zelf veel doen aan preventie. Hoe? Hoor hier alles over tijdens de bijeenkomst ‘Laat je er niet door overvallen’ op dinsdag 5 oktober 2021. De bijeenkomst is gratis. 

Lees meer...

14 september 2021 Van praten naar actie in Nieuw Overvecht

Afgelopen voorjaar is met meer dan veertig betrokkenen gesproken over de toekomst van Nieuw Overvecht. Na al het praten willen we nu toe naar actie: hoe gaan we samen die stip op de horizon werkelijkheid maken?

Lees meer...

14 september 2021 Project Match2Work helpt bij aansluiting onderwijs op bedrijfsleven

Sylvia Bakker van Prodico probeert met haar project Match2Work het onderwijs en de praktijk aan elkaar te verbinden. Ondernemers worden gevraagd een praktijkopdracht ofwel een casus aan te leveren die door leerlingen wordt uitgevoerd. 

Lees meer...