Nieuws

Nieuws


6 oktober 2021 Interview Gijs Wanders

Door ondernemers en de gemeente is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de toekomst van Nieuw Overvecht. Daarom spreken we deze keer Gijs Wanders, senior adviseur werklocaties, die het traject heeft begeleid.

Lees meer...

1 oktober 2021 Challenge Betere economie in Overvecht

Heb je een goed idee om een bijdrage te leveren aan verbetering van de economie in Overvecht, aan de werkgelegenheid en daarmee andere ondernemers te helpen? Woon je in Overvecht, is je bedrijf in Overvecht of wil je hier een bedrijf starten? Doe dan mee met de wijkchallenge!

Lees meer...

28 september 2021 Transitievisie Warmte deel 2 - indeling buurten in tijdsblokken

Vrijdag 17 september jl. is de Transitievisie Warmte deel 2 naar de gemeenteraad gestuurd (persbericht). In dit plan beschrijft de gemeente hoe de stad van het aardgas afgaat, wat dat per buurt betekent en wanneer en in welke buurten de gemeente start met de buurtaanpak aardgasvrij. 

Lees meer...

28 september 2021 Nieuwe fase in de coronatijd: bericht van wethouder Klaas Verschuure

Beste ondernemers van Utrecht, Utrecht staat op de drempel van een nieuwe fase in deze coronatijd. Vanaf zaterdag 25 september a.s. is 1,5 meter afstand houden niet meer verplicht. Voor veel ondernemers is dit een stap vooruit. 

Lees meer...

28 september 2021 Nota Grenzen stellen, perspectief bieden

Op 14 september heeft het college de nota ‘Grenzen stellen, perspectief bieden’ aan de gemeenteraad aangeboden. De nota heeft als doel het tegengaan van de ontwrichtende effecten van drugsgerelateerde criminaliteit in Utrecht, door een verstevigde meerjarige programmatische aanpak met als belangrijke pijlers het doorbreken van criminele carrières en het doorbreken van (criminele) geldstromen.

Lees meer...