Nieuws

Nieuws


14 april 2022 Nieuwe ontmoetingen dankzij flag football

Het bruist weer op Nieuw Overvecht. Nu de corona beperkingen zijn opgeheven opent American football club Utrecht Dominators van 29 april t/m 1 mei haar deuren voor de internationale flag football gemeenschap tijdens de King Bowl. Voorafgaand aan de King Bowl wordt op vrijdag 29 april eerst een exclusieve Dames Flag Football Talentenjacht georganiseerd.

Lees meer...

14 april 2022 Proeflokaal Van de Streek Bier geopend!

Wist jij dat er een heus bierproeflokaal was op bedrijventerrein Nieuw Overvecht? Van de Streek Bier heeft zijn eigen proeflokaal aan de Ontariodreef 43, neem eens een kijkje!

Lees meer...

13 april 2022 Interview Henk Verkerk

De tijd dat de Autoboulevard Overvecht een landelijk begrip was is al een hele tijd voorbij. Henk Verkerk, voorheen directeur van de Volvo garage aan de Hudsondreef heeft er wel nog warme herinneringen aan. We spraken hem over zijn tijd op het bedrijventerrein.

Lees meer...

6 april 2022 Wat willen vastgoedeigenaren op ons bedrijventerrein?

Gemeente Utrecht en de ondernemersvereniging ONO hebben de handen ineen geslagen om samen op te trekken in het verbeteren van de kwaliteit van bedrijventerrein Nieuw Overvecht.

Lees meer...

4 april 2022 Per 1 april tegemoetkoming OZB-verhoging voor ondernemers

De coronacrisis heeft veel Utrechtse ondernemers hard geraakt. Per 1 april kunnen deze ondernemers een tegemoetkoming aanvragen voor de verhoging van de OZB (niet-woning).

Lees meer...