Nieuws

Nieuws


8 juli 2021 Tussenstand Ontwikkelrichting Nieuw Overvecht

Het bestuur van Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht heeft twee jaar geleden een “Blik op de Toekomst” geschreven. Deze Blik op de toekomst was het vertrekpunt voor een gesprek met de gemeente over de toekomst van het bedrijventerrein. Hoe gaat het op het bedrijventerrein, welke richting willen we met elkaar op, en welke keuzes horen daarbij? 

Lees meer...

4 juni 2021 Rechter verbiedt komst coffeeshop Tennesseedreef Utrecht

Er mag geen coffeeshop gevestigd worden in een bedrijfsunit aan de Tennesseedreef in Utrecht. Dat heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland beslist. De Vereniging van Eigenaren (VvE) van het bedrijvencomplex spande een kort geding aan om de komst van de coffeeshop te laten verbieden. De voorzieningenrechter oordeelt dat het exploiteren van een coffeeshop in strijd is met de in de akte van splitsing omschreven bestemming.

Update 15 september: De exploitant van de coffeeshop aan de Tennesseedreef heeft de gemeente laten weten geen gebruik te zullen gaan maken van zijn vergunningen. 

Lees meer...

23 maart 2021 Interview met Oscar Gottschalk

Op de plek waar eerst mensen zaten te zweten boven het theorie examen voor hun rijbewijs, kan je nu zweten met een racket in je hand. Sinds 7 december is Play Padel Club geland in Utrecht op het bedrijventerrein Nieuw Overvecht. 

Lees meer...

23 maart 2021 Gratis hulp voor ondernemers in nood

Ondernemers in Utrecht kunnen op GRATIS hulp en steun rekenen van MBO en HBO studenten om de administratie en boekhouding op orde te krijgen. Maar ook voor het oplossen van schulden, aanvragen van ondernemersregelingen, baan in loondienst, scholing of heroriëntatie van de bedrijfsvoering.

 

Lees meer...

15 maart 2021 Een jaar na de eerste lockdown

Een hart onder de riem namens wethouder Klaas Verschuure

Lees meer...