Nieuws

Nieuws


12 juli 2022 Verbod op gebruik en bezit van lachgas per 11-07-2022

In Utrecht zorgt het gebruik van lachgas voor veel overlast. In Vleuten-De Meern, Leidsche Rijn, Zuid, Noordoost, Overvecht, West, Noordwest en Zuidwest is het daarom verboden om lachgas te gebruiken.

Lees meer...

12 juli 2022 Signaleren van eventuele ondermijningsactiviteiten

Om eventuele ondermijningsactiviteiten op bedrijventerrein Nieuw Overvecht sneller of beter te kunnen signaleren, vragen wij u als gevestigd ondernemer om ook alert te zijn op uw bedrijfsomgeving. 

Lees meer...

8 juli 2022 Ondernemersloket Nieuw Overvecht

In juni is het Ondernemersloket Nieuw Overvecht geopend. Het Ondernemersloket Nieuw Overvecht is dé plek waar je als ondernemer of vastgoedeigenaar terecht kunt met al je vragen en ideeën. Het kantoor aan de Manitobadreef is de huiskamer van het bedrijventerrein. Ze helpen je daar graag!

Lees meer...

4 juli 2022 Project Match2Work zoekt bedrijven voor casussen scholen

Wilt u deelnemen aan het Project Match2Work in de regio Utrecht begin schooljaar 2022-2023? 

We gaan van start met verschillende docenten van meerdere scholen die graag in groepjes van max. 5 per onderneming, stichting of instelling iets voor u willen bedenken, doen, uitvoeren binnen het Project Match2Work.

Lees meer...

4 juli 2022 Gezonde lunch voor leerlingen basisschool Overvecht

Op basisschool SBO Sint Maarten heeft LunchMaatjes de afgelopen maanden de gezonde zelfsmeerlunch kunnen aanbieden dankzij een subsidie van de gemeente Utrecht. 

Lees meer...