Nieuws

Nieuws


22 november 2021 Lancering Cybernetwerk Utrecht & gratis cyberscan

Op 19 november jl. werd Cybernetwerk Utrecht gelanceerd. Het is een platform dat op dit moment bestaat uit VNO-NCW Midden, Hogeschool Utrecht, ROC Midden Nederland, Kamer van Koophandel, Politie, Guardian360, Blast Cybersecurity, Cybernetwerk Drechtsteden en afdeling Economische Zaken van gemeente Utrecht.

Lees meer...

18 november 2021 Start van ontwikkeling Nieuw Overvecht

Meer dan vijftig personen kwamen op 14 oktober bij elkaar voor de presentatie van de ontwikkelrichting Nieuw Overvecht. Conclusies uit de ontwikkelrichting werden gedeeld en gezamenlijk werden de acties die voortkomen uit de ontwikkelrichting onderling verdeeld. Met deze acties werken we toe naar het perspectief 2030 dat in de ontwikkelrichting is beschreven. 

Lees meer...

17 november 2021 Ondernemer Centraal

Veel ondernemers ondervinden gevolgen van de coronacrisis. Dat weet u als ondernemer waarschijnlijk als geen ander. Van het verlies van omzet, tot personeelstekort, veranderende businessmodellen of een onzekere toekomstverwachting. Helaas laten de recente maatregelen zien hoe onzeker de situatie nog steeds is.

Lees meer...

8 november 2021 Bericht van wethouder Klaas Verschuure

Beste ondernemers,

Utrecht beleefde een mooie zomer en nazomer, iedereen was weer wat positief gestemd. Helaas zijn nu toch de besmettingen toegenomen en zijn er opnieuw maatregelen genomen om het coronavirus onder controle te krijgen.

Lees meer...

28 oktober 2021 Dolly Bakfiets viert 10-jarig bestaan met limited gouden jubileum editie

Dolly Bakfiets houdt jonge gezinnen al 10 jaar in beweging en met de unieke service aan huis, groeit het bedrijf ook in deze periode hard door.

Lees meer...