Nieuws

Nieuws


1 februari 2021 Resultaten derde ondernemerspeiling corona provincie Utrecht

De 3e Ondernemerspeiling impact corona regio Utrecht is in november 2020 door 2.089 ondernemers in de regio Utrecht ingevuld. Een op de tien ondernemers denkt mogelijk failliet te gaan door de gevolgen van het coronavirus. Daarnaast verwacht 13 procent sterk negatieve gevolgen zoals gedwongen ontslagen.

Lees meer...

26 november 2020 Interview Remco van Berkum

Bedrijventerrein Nieuw Overvecht kent een aantal grote familiebedrijven. Zo ook De Vos Autoschade. Een familiebedrijf dat al 47 jaar bestaat. We spraken Remco van Berkum. Hij is 19 jaar geleden bij het bedrijf begonnen als autospuiter en inmiddels doorgegroeid tot front office manager. 

Lees meer...

4 oktober 2020 Utrecht investeert in lokale economie: brief van wethouder Verschuure

In deze brief van wethouder Klaas Verschuure d.d. 1 oktober 2020 staat een toelichting op de economische herstelmaatregelen die het college van burgemeester en wethouders aan de Gemeenteraad heeft voorgesteld.

Lees meer...

18 september 2020 Uitkomsten 2e Ondernemerspeiling impact corona regio Utrecht

In juli 2020 is de 2e Ondernemerspeiling impact corona regio Utrecht ingevuld door 2.113 ondernemers in de regio Utrecht.

Lees meer...

8 september 2020 Interview Arne Mooij

Regelmatig stellen we iemand aan u voor die zijn of haar ambitie voor Nieuw Overvecht deelt. Dit keer spraken we Arne Mooij, gebiedsmanager Veiligheid van gemeente Utrecht.

Lees meer...