Nieuws

Nieuws


17 juni 2020 i-did is terug in Overvecht

i-did is terug in Overvecht. Terug in de wijk waar het ooit in 2009 aan de Maria van Hongarijedreef begon. Nu echter niet meer in een kleine donkere garagebox, maar in een mooi licht en professioneel naaiatelier op bedrijventerrein Nieuw Overvecht.

Lees meer...

13 juni 2020 Energieleverende gevel mede ontwikkeld op Nieuw Overvecht

De Henriëttedreef in Utrecht Overvecht heeft begin 2020 de Europese primeur: Woningcorporatie Bo-Ex pakt hier met haar consortiumpartners van ‘Inside Out’ de hoogbouwflat aan met een modulair renovatiesysteem. 

Lees meer...

8 juni 2020 URECA en voucherregeling voor ondernemers

URECA, de Utrecht Region Economische Corona Alliantie, is opgericht door ondernemers en biedt kosteloos hulp in de vorm van een sparringpartner of advies voor alle ondernemers (ook ZZP’ers) in de provincie Utrecht.

Lees meer...

5 juni 2020 Stadsakkoord Utrecht aardgasvrij gelanceerd

30 organisaties en bedrijven bundelen de krachten met de gemeente om Utrecht stap voor stap CO2-neutraal te maken. Samen hebben ze de afgelopen maanden het ‘Stadsakkoord Utrecht aardgasvrij’ opgesteld.

Lees meer...

28 april 2020 Voortgangsreportage Samen voor Overvecht 2020

Elk jaar maakt de gemeente Utrecht in het voorjaar een voortgangsrapportage. In de voortgangsrapportage staat: welke ontwikkelingen er zijn in Overvecht welke resultaten er sinds december 2019 behaald zijn welke stappen de gemeente nog gaat nemen. 

Lees meer...