Nieuws

Week van de veiligheid


Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. Ondernemers en hun medewerkers kunnen veel ellende voorkomen door preventieve maatregelen te nemen. Week 41 (5 - 11 oktober 2020) is daarom benoemd tot de Week van de Veiligheid. Dé week om het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen. Meer dan 180 gemeenten doen mee met deze landelijke actie. 

Welkomstpakketten

Op bedrijventerrein Nieuw Overvecht grijpen de gemeente en het bestuur van ONO deze week aan om persoonlijk kennis te maken met ondernemers. Samen met politie en wijkboa’s trekken ze op dinsdag 6 oktober het bedrijventerrein in en bellen bij iedereen aan. Ze hebben een welkomstpakket mee met geschenken en informatie over waar voor u hen als veiligheidsteam kan bereiken en hoe u hen kan bereiken. Het is bovendien een mooi moment om het over het onderwerp veiligheid te hebben. Het is belangrijk dat de ondernemersvereniging en de gemeente goed weten wat er speelt op het bedrijventerrein, daarom is het noodzakelijk dat ondernemers en pandeigenaren blijven melden bij gemeente of politie. 

Niemand weet beter wat er op het bedrijventerrein gebeurt dan de ondernemers die daar ondernemen. Die kennen elkaar of kennen elkaar juist niet, die weten wat er goed gaat, en hebben soms een onderbuik gevoel. Precies daarom hebben we ondernemers nodig bij het bestrijden van criminaliteit. 

Wilt u ook iets bijdragen aan het welkomstpakket? Neem dan voor 27 september contact op met de Vriendinnen van Nieuw Overvecht via

Ondernemersontbijt

Naast het uitdelen van de welkomstpakketen kunt u op 5 oktober aanschuiven bij het Utrechtse ondernemersontbijt over cybercrime. Meer informatie en aanmelden: https://www.mkbutrecht.nl/item/ondernemersontbijt-digitaal-veilig/

 

Terug