Nieuws

Wethouder Kreijkamp brengt op 17 november bezoek aan Stagestraat Nieuw Overvecht


KIJKJE IN DE KEUKEN BIJ DE EERSTE STAGESTRAAT OP HET BEDRIJVENTERREIN!

WERKERVARING OPDOEN IN EEN VEELZIJDIGE OMGEVING EN JE KANSEN VERGROTEN OP EEN BAAN?

WETHOUDER JEROEN KREIJKAMP HOORT ER ALLES OVER GEDURENDE ZIJN BEZOEK AAN STAGESTRAAT® NIEUW OVERVECHT.


Stagestraat Nieuw Overvecht is een bijzonder lid van de Stagestraat-familie in Utrecht. Het is de eerste Stagestraat die zich expliciet richt op het bedrijventerrein en daarmee inspeelt op de relatie tussen het bedrijfsleven en de bebouwde kom. Bedrijventerrein Nieuw Overvecht grenst aan de woonwijk Overvecht. Er zijn zo’n 280 bedrijven ingeschreven die plaats kunnen bieden aan kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt, die met behoud van hun uitkering werkervaring op kunnen doen.

De Stagestraat is een initiatief van gemeente Utrecht, Werkgeversservicepunt en Stad & Co in samenwerking ondernemersvereniging Nieuw Overvecht en het Europees Sociaal Fonds. Zij slaan de handen ineen om Utrechters een half jaar perspectiefvolle werkervaring op te laten doen.

Op vrijdag 17 november bezoekt wethouder Jeroen Kreijkamp, van 15:30-16:15 uur Stagestraat® Nieuw Overvecht, waar hij in gesprek gaat met kandidaten en ondernemers. We nemen een kijkje achter de schermen bij een ondernemer op het terrein, horen van kandidaten hoe het is om weer aan de slag te gaan, en maken kennis met ondernemers die ervoor zorgen dat de kandidaten werkervaring op kunnen doen en hun expertise uit kunnen breiden. Gedurende het bezoek zullen, naast de wethouder, ook kandidaten, ondernemers (vereniging), en samenwerkingspartners aanwezig zijn.

Alvast benieuwd naar Stagestraat® Nieuw Overvecht? Bekijk dan het filmpje

PROGRAMMA
15.30 uur: Start programma op Bedrijventerrein Nieuw Overvecht; locatie: De Goede Winkel, Sint Laurensdreef 33, Utrecht
15.35 uur: Welkom en introductie door medewerker Stagestraat
15.40 uur: Wethouder Jeroen Kreijkamp aan het woord over de betrokkenheid vanuit de gemeente
15.45 uur: Kort interview met samenwerkingspartijen ‘ondernemersvereniging Nieuw Overvecht’ en ‘Werkgeversservicepunt’, door medewerker Stagestraat
16.00 uur: Gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met kandidaten en ondernemers
16.15 uur: Einde programma

Mocht u aanwezig willen zijn dan kunt u zich aanmelden via

 

Terug