Nieuws

Schuldhulpmaatje gezocht


Beste mensen,

De vakantieperiode ligt voor de meesten weer achter ons. Ook onze regering is aan het starten en prinsjesdag ligt achter ons. We gaan er allemaal op vooruit, zo is de verwachting. Maar dit geldt niet voor een ieder, er zijn nog steeds mensen die te maken hebben met (dreigende) schulden. Ook veel kinderen en jongeren in de stad groeien op in schrijnende situaties. En daarom wil Schuldhulpmaatje Utrecht doorgaan met haar missie. We delen graag enkele zaken met u.

Preventie
Meer dan ooit is het misschien wel nodig om je te verdiepen in schulden nu het aantal mensen met schulden een flinke groep betreft. Een prachtige site voor een 1e kennismaking is www.eerstehulpbijschulden.nl

Maatjes gezocht
Om onze prachtige missie te blijven doen zijn we op zoek naar mensen uit uw netwerk. Heeft u of uw collega ondernemer liefde voor mensen, wilt u iets doen en heeft u enige tijd, meldt u dan aan. Wij zoeken voor dit jaar nog zeker 20 maatjes!

Meldt u hier aan. https://schuldhulpmaatje.nl/aanmelden/ of bel naar Wim Althuis op 06-21967860.

Financiële steun
Om ons werk blijvend mogelijk te maken, is het echt nodig dat ons werk ook financieel gesteund wordt. Dit kan op diverse manieren. Wilt u eens nadenken of er voor u mogelijkheden zijn?

Met vriendelijke groet,

Peter de Leeuw
Medewerker Schuldhulpmaatje Utrecht
www.schuldhulpmaatjeutrecht.nl

Terug