Nieuws

Versterking ondernemerschap in Overvecht


Het project Versterking ondernemerschap in de wijk Overvecht is door de ondernemers van Nieuw Overvecht enthousiast ontvangen. In totaal hebben zo'n 25 ondernemers zich aangemeld met 1 of meer opdrachten, die uitgevoerd gaan worden door leerlingen van ROCMN. De ondernemersvereniging Nieuw Overvecht heeft zich gecommitteerd aan dit project en biedt zo ondernemers op Nieuw Overvecht dé kans om hieraan deel te nemen.

De initiatiefnemer van dit project - DOK030 - ook gevestigd in Overvecht, heeft de afgelopen weken vele ondernemers bezocht en bereid gevonden om deel te nemen aan dit mooie initiatief. Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met ROC Midden Nederland, Het Ondernemersklankbord en de gemeente Utrecht.

Ondernemers die meedoen, kunnen 1 of meer opdrachten (gratis) laten uitvoeren door leerlingen van ROCMN. Hierbij kan gedacht worden aan het maken van een flyer, de website vernieuwen, de administratie ordenen, etc. Ook hebben de deelnemende ondernemers de mogelijkheid om gratis een adviseur van het Ondernemersklankbord in te schakelen, die ze kan adviseren bij de bedrijfsvoering van hun onderneming. 

Na de zomervakantie gaan de leerlingen onder begeleiding aan de slag om de opdrachten uit te voeren. Over de resultaten daarvan berichte we u later.

Terug