Nieuws

Interview Remco van Berkum


Bedrijventerrein Nieuw Overvecht kent een aantal grote familiebedrijven. Zo ook De Vos Autoschade. Een familiebedrijf dat al 47 jaar bestaat. We spraken Remco van Berkum. Hij is 19 jaar geleden bij het bedrijf begonnen als autospuiter en inmiddels doorgegroeid tot front office manager.

Jullie bedrijfsnaam verraad het al, maar wat doet De Vos Autoschade? “Wij repareren schade aan auto’s en busjes van particulieren en zakelijk. Ook repareren wij heel veel lesauto’s. Bij reparatie krijgt iedere klant een gratis leenauto en bij schade aan de lesauto zelfs een gratis vervangende lesauto. Ook doen wij onderhoud en APK. Wij verhuren ook auto’s en lesauto’s, deze kunnen wij op locatie door heel Nederland bezorgen. Wij bezorgen 24/7." 

"Sinds januari zijn wij ook GlasGarageUtrecht. Klanten kunnen voor alle soorten ruitschade bij ons terecht. Dus De Vos Autoschade ontzorgt! Voor alles aan de auto kan een klant bij ons terecht. Zelfs de auto kan voor €5,- hier worden gewassen. Na reparatie maken wij de auto van de klant van binnen en buiten helemaal schoon. Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen. Goede service en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.”

Hoe zijn jullie in Nieuw Overvecht terecht gekomen? “We zitten al 40 jaar op het bedrijventerrein Nieuw Overvecht. We zijn begonnen in 1973 op de Fordlaan om daarna naar de Gruttersdijk te verhuizen. In 1980 zijn we naar de Autoboulevard verhuisd omdat hier toen nieuwgebouwd werd en geheel in het teken stond van auto’s. We hadden bovendien veel meer plek nodig. Op de Gruttersdijk hadden we weinig parkeerplek aan het water. Inmiddels hebben wij ons pand vergroot door een heel stuk aan te bouwen. Ook hebben we een stuk grond erbij kunnen kopen. Dit hadden we hard nodig voor alle sleepauto’s.”

Wat vinden jullie van het bedrijventerrein? “We zijn altijd erg blij geweest met het bedrijventerrein. Wel vinden wij het jammer dat er een aantal autodealers zijn vertrokken, daar haalden wij ook onderdelen. Gelukkig hebben we goede contacten hier op het terrein. De samenwerking is goed. Ook zitten we vrij centraal voor Overvecht, Zuilen, Maarssen, Leidsche Rijn en Vleuten, waar het grootste gedeelte van onze klanten vandaan komen.”

Terug