Nieuws

Interview Sjaak Wolferink


Wist u dat er op bedrijventerrein Nieuw Overvecht tegenwoordig ook gegolfd kan worden? Bij nieuwkomer Homecourse aan de Sint Laurensdreef 24 kunt u een balletje slaan op een van de 100 meest beroemde banden ter wereld. We interviewen Sjaak Wolferink, samen met zijn broer Theo oprichter van Homecourse.

“Homecourse is een Indoor golf centre waar je kan golfen op basis van computersimulatie en projectie. Of je nou wilt golfen op de Grey wolf Golfcourse of in de Pine Canyon Club, het kan allemaal in Overvecht. We richten ons op groepen en op mensen die hun golf capaciteiten willen verbeteren. Beginners en professionals kunnen bij ons terecht. En we hebben ook een goede bar waar je gezellig kan naborrelen. Prima voor een vrijdagmiddagborrel bijvoorbeeld, een personeelsuitje of een snelle training in de lunchpauze.

"We zijn in oktober open gegaan, in een maand tijd hadden we ons pand op het lege kavel opgebouwd. Het is voor mij en mijn broer een droom die in vervulling gaat. We zijn beiden fervent golfers en hebben zo van hun hobby hun werk kunnen maken."

“Voor Homecourse is Nieuw Overvecht een heel geschikte locatie omdat we veel ruimte nodig hebben, vooral in de hoogte. Die panden zijn er niet zoveel, in dit pand hebben we dat zelf kunnen bepalen. Daarnaast is de bereikbaarheid en de parkeergelegenheid, samen met de ligging vlakbij de A2 natuurlijk perfect hier. Het enige verbeterpunt dat ik zou hebben is de reputatie van het bedrijventerein. Die mag van mij betreft wel beter.”

“Mijn broer en ik hebben nog niet veel contact met andere ondernemers, behalve dan onze directe buren, we zitten er natuurlijk ook nog maar kort. We willen ons wel graag voorstellen aan de buurt en hopen natuurlijk dat deze nieuwsbrief hierbij helpt. We willen graag een verbindende factor spelen op het terrein, een plek waar ondernemers samen kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten.   

Terug