Nieuws

Gratis hulp voor ondernemers in nood


Ondernemers in Utrecht kunnen op GRATIS hulp en steun rekenen van MBO en HBO studenten om de administratie en boekhouding op orde te krijgen. Maar ook voor het oplossen van schulden, aanvragen van ondernemersregelingen, baan in loondienst, scholing of heroriëntatie van de bedrijfsvoering.

De gemeente Utrecht heeft voor dit initiatief DOK 030 in de arm genomen om ondernemers in nood bij te staan. Vanuit Administratiekantoor Student in de wijk, werkt DOK 030 al geruime tijd samen met Administratiekantoor Siffror, ROC Midden Nederland, MBO Utrecht en Hoge school Utrecht om ondernemers te helpen.

Ondernemers hebben veel te voorduren in deze Corona tijd. Ondanks de diverse steunmaatregelen, hebben ondernemers te kampen met achterstanden in het bijhouden van de administratie, boekhouding, oplopende schulden en het aanvragen van regelingen. Hierdoor wordt het voor ondernemers lastig om verder te gaan met de exploitatie van de onderneming.

Vanwege de voortdurende Corona maatregelen die vele ondernemers heeft getroffen, heeft de gemeente Utrecht het plan opgevat om hulp te bieden aan ondernemers die vastlopen met de administratie, boekhouding en schuldenproblematiek hebben. Ook kunnen ondernemers terecht voor het aanvragen van de verschillende ondernemersregelingen, hulp bij heroriëntatie van de bedrijfsvoering of het beëindigen van de onderneming om een baan in loondienst te vinden. Ook voor her- en omscholing vragen kun je terecht. De gemeente Utrecht biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers om weer financieel onafhankelijk te worden.

Voor (dreigende) schuldenproblematiek wordt er samengewerkt met professionele schuldsaneringsbureau voor ondernemers. Met deze inzet kan de ondernemer weer schuldenvrij ondernemen.

Ondernemers kunnen online een afspraak maken via: https://studentindewijk.nl/gratis-hulp-bij-administratie/
Voor meer informatie: www.dok030.nl, telefonisch 030-8880666/ 06-24806284 of mail naar: .

​Deze dienstverlening is gratis en alleen voor Utrechtse ondernemer en wordt uitgevoerd in samenwerking met: www.siffror.nlwww.rocmn.nlwww.mboutrecht.nl en www.hu.nl

Terug