Nieuws

Interview Erhan Degirmenci


Op 1 oktober 2019 werd Erhan Degirmenci de nieuwe eigenaar van Luxury Venues. De geboren en getogen Rotterdammer was nog onbekend in Overvecht en onbekend in de horecabranche, maar wel een zeer ervaren ondernemer. In de regio Rotterdam was hij eigenaar van elf Primera zaken. In zijn achterhoofd borrelde echter al langer de wens om een eigen feestlocatie te hebben. Toen de mogelijkheid kwam om Luxury Venues over te nemen greep hij die kans dan ook met beide handen aan. 

De cateraar die al verbonden was aan Luxury waarschuwde Erhan bij de start: Kijk uit, je gaat nu een hele andere branche in, het is super leuk, super vermoeiend en het is super verslavend. "Ik begreep toen niet wat hij bedoelde, maar nu twee jaar later, ondanks corona, snap ik waarom het zo verslavend is: het is gewoon zo leuk. We verkopen hier natuurlijk geen groente of aardappelen, maar een feest. Je bent daardoor altijd bezig met de gasten, je wilt het voor hen en alle bezoekers zo leuk en mooi mogelijk maken. Daarnaast zijn alle bezoekers natuurlijk ook nog eens potentiële klanten. Dat is de uitdaging iedere keer. En verder is het telkens feest, wat is daar nou niet leuk aan?” 

“Veel mensen hebben een slecht beeld van Overvecht, maar ik heb nog niks negatiefs meegemaakt. Er zijn hier wel eens hangjongeren, vooral in de nacht, maar als ik die jongens dan aanspreek wordt er gewoon geluisterd. Daarnaast zorgen wij zelf goed voor onze gasten en de omgeving. Onze bewakers staan tijdens het feest voor de deur en na het feest lopen ze nog even de hele straat langs om zwerfafval op te ruimen.” 

“De meeste buren in de straat ken ik wel en daar hebben we ook leuk contact mee. Dat vind ik ook heel belangrijk. Bij een aantal buren kom ik vaak over de vloer om even bij te praten, dat is heel prettig. Niemand is perfect, dus als je elkaar kan steunen, aanhoren maar ook aanspreken en samen optrekken dan doe je dat. Het gaat er dan ook om niet alleen te praten en misschien wel zeuren, maar om actie te ondernemen. Om te weten wat er speelt is het nodig om elkaar regelmatig te zien en spreken. Regelmatige bijeenkomsten zouden daarbij kunnen helpen. Dan weet je ook wat er speelt en hoe je elkaar kan helpen. En Luxury Venues is daar natuurlijk een perfecte locatie voor!“

 

Terug