Nieuws

Ondernemers met LEF gezocht


Ben u een ondernemer met LEF? 

Bent u ondernemer, wilt u groeien en zoekt u net dat steuntje? Biedt u mensen die moeilijk aan een baan komen een plekje in uw bedrijf? Vraag dan subsidie aan bij het Lokaal Economisch Fonds van de gemeente Utrecht. Aanvragen kan nog tot en met 2018. Kijk op www.utrecht.nl/lef voor de voorwaarden.

Bram Waardenburg is teammanager bij Consumind en enthousiast over de LEF subsidie: "Mede door de LEF subsidie hebben wij ons team snel en gedegen kunnen opbouwen. Op dit moment hebben zo’n twintig toppers een leuke werkplek gevonden bij ons“.
Mathijs Konings, medeoprichter van Active Cues wil in 2025 tien miljoen geluksmomenten per dag creëren. Hij vindt dat iedereen recht heeft om te spelen, ook mensen met een cognitieve beperking. LEF geeft een extra steuntje om dit doel te bereiken.

Bekijk hier de verhalen van deze en andere ondernemers op youtube, of lees meer op www.utrecht.nl/lef.

Grote en kleine ondernemers kunnen tot en met mei 2018 een subsidie aanvragen voor nieuwe banen, stages en leer-werkplekken in Utrecht. Deze subsidie komt uit het Lokaal Economisch Fonds (LEF) en is vooral voor ondernemers die kansen bieden aan mensen die, om wat voor reden dan ook, moeilijk aan een baan komen. Maar ook startups en startende ondernemers met groei-potentie kunnen gebruik maken van LEF.

Het Lokaal Economisch Fonds heeft voor de periode 2014 – 2018 een budget van 8 miljoen euro. Dit geld is nog niet op, aanvragen kan nog tot en met mei 2018. Er is max € 4.000,- LEF subsidie voor een nieuwe arbeidsplek, max € 2.500,- voor een leerwerkplek en max € 500,- voor een stageplek. Kijk voor meer info op www.utrecht.nl/lef of stuur een mail naar .

 

 

Terug