Nieuws

Dolly Bakfiets viert 10-jarig bestaan met limited gouden jubileum editie


 

Dolly Bakfiets houdt jonge gezinnen al 10 jaar in beweging en met de unieke service aan huis, groeit het bedrijf ook in deze periode hard door.Sinds 2011 heeft Dolly de elektrische bakfiets steeds verder geperfectioneerd, waarbij topkwaliteit, service en duurzaamheid voorop staan. De persoonlijke service bestaat uit het verzorgen van vrijblijvende proefritten, het bezorgen, service en onderhoud. Dit gebeurt allemaal aan huis in geheel Nederland.

Dolly kiest voor één complete versie met standaard alle opties. Daarnaast worden alle Dolly’s in Nederland gebouwd met zoveel mogelijk lokale onderdelen. De unieke kunststof bak is ‘onverwoestbaar’, duurzaam én heel licht, daarnaast kun je hem in één van de vele kleuren kiezen.

Het sterke poedercoating lakwerk gebeurt in de Bollenstreek, de degelijke wielen worden hand gespaakt in Utrecht, de bakken worden gegoten in Brabant en de hele assemblage van de fiets gebeurt in Limburg en Utrecht. Het bouwen van de Dolly gebeurt op prachtige high-tech bakfiets assemblage afdelingen. Hier werken ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die met heel veel precisie, liefde en passie de Dolly bouwen. Alles met als doel de fijnste bakfiets te maken die vaak gebruikt wordt in plaats van een auto.

Om het 10 jarig bestaan te vieren, lanceert Dolly dit voorjaar een Limited gouden jubileum editie. Deze exclusieve metallic gouden Dolly is in beperkte oplage verkrijgbaar via www.Dolly-Bakfiets.nl

Terug