Nieuws

Vul de KVO-enquete in en ontvang een gratis appeltaart!


De Gemeente Utrecht heeft in samenwerking met de Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht (ONO), Spike Security en WBU beveiliging, Politie, Brandweer en MKB Nederland (procesbegeleiding), een start gemaakt om te komen tot de zesde her-certificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) voor het bedrijventerrein Nieuw Overvecht.Voor het slagen van dit KVO-project is uw inbreng zeer belangrijk. Iedere deelnemer aan de enquête ontvangt daarom een appeltaart!

Vul de enquête hier in! 

U ontvangt een mail zodra u een appeltaart kunt afhalen.

De Gemeente, Politie, Brandweer en de Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht samen met Spike security en WBU beveiliging willen samenwerken om uw bedrijventerrein "schoon, heel en veilig" te krijgen. Door middel van deze samenwerking kan het bedrijventerrein in het bezit komen van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit Keurmerk wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Justitie & Veiligheid  met medewerking van MKB Nederland. Een werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers van de genoemde partijen gaat zich inspannen om het Keurmerk te behalen en zijn benieuwd naar uw mening.

Enquête

Om het Keurmerk daadwerkelijk te kunnen behalen, is een hoge respons op de enquête belangrijk. Met het invullen van deze enquête draagt u bij aan het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen en kunt u invloed uitoefenen op de maatregelen die de komende drie jaar genomen kunnen gaan worden.

De werkgroep verzoekt u daarom vriendelijk deze enquête in te vullen. Dit vergt slechts enkele minuten van uw kostbare tijd, en u verschaft hiermee de werkgroep een duidelijk beeld van wat er leeft op het bedrijventerrein. De enquête vindt u hier.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Robert de Koning Procesbegeleider MKB Nederland, telefonisch bereikbaar via het nummer 06-11351701 of per e-mail .

Terug