Nieuws

Ondersteuning bedrijfsvoering door studenten ROC MN Business & Administration College


Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht werkt samen met ROC MN Business & Administration College en DOK 030 aan het project ‘Versterking wijkeconomie’.

Met dit project willen we ondernemers op Nieuw Overvecht de mogelijkheid bieden om samen met studenten van ROCMN te werken aan leuke opdrachten die een bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering.

Als ondernemer kan je kiezen uit een van de onderstaande opdrachten die geboden worden door ROCMN. Hierna zal de begeleider van DOK 030 contact met je opnemen om de opdracht door te nemen en afspraken maken over de uitvoering ervan met de studenten van de betreffende opleiding.

Om tot een mooi resultaat te komen, is het wel belangrijk dat je als ondernemer tijd vrij maakt om de vragen van de studenten te beantwoorden, de opdracht te verduidelijken, tussentijds het resultaat te beoordelen en het eindresultaat gepresenteerd of opgeleverd te krijgen. In beginsel gaan de studenten niet in het bedrijf aan de opdracht werken. Als dit wel nodig is, dan worden daar afspraken over gemaakt. De uitvoering van de opdrachten zal in februari 2020 starten. Er zijn voor de ondernemer geen kosten verbonden aan deze samenwerking.

Onderstaande opdrachten worden aangeboden:
- bedrijfsuitje organiseren
- bijeenkomst organiseren
- telefoonactie klantenbestand (bv onderzoek, enquête, tevredenheid, etc.)
- archiveren en opschonen van .......
- notuleren van een vergadering
- opstellen, afnemen en verwerken van een enquête   
- relatiebeheer/ klachtenafhandeling
- commercieel bellen, bv acquisitie

Wil je meer informatie of meedoen met een opdracht, neem dan contact op met:

DOK 030
Abdel Harchaoui
T: 06-24806284
E:

 

Terug