Goedopweg werkgeversontbijt


28 februari 2020 om 08:30


Kom naar Woon-Werk-Fiets, het Goedopweg-werkgeversontbijt!
Fietsen naar en van het werk is erg in trek. Zo stappen steeds meer mensen op de e-bike of speedpedelec, is de nieuwe bijtellingsregeling van kracht en zijn er ook andere slimme opties voor fietsstimulering voor uw werknemers. Daarom organiseert Goedopweg het werkgeversontbijt Woon-Werk-Fiets, zodat u alles te weten komt over de kansen die de fiets biedt voor uw organisatie!

Samen met 100 andere werkgevers in regio Utrecht
Kom op 28 februari met ons ontbijten in de Jaarbeurs Utrecht! Speciaal voor u en honderd andere werkgevers hebben we een gevarieerd programma samengesteld, gericht op fietsregelingen. Meldt u snel aan, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het werkgeversontbijt.

Praktische informatie
Datum: 28 februari 2020
Tijd: 8.30 tot 10.00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht – E-Bike theater

Ja, ik meld me aan!

Het programma

  • Jaco Pieper van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat presenteert de landelijke Fietsmissie.
  • De ervaren fiscalist, Heleen Elbert, legt u in simpele taal uit hoe u de fiscale regels kunt toepassen, zoals kilometervergoedingen en leasemogelijkheden.
  • Stel uw vragen aan een panel van werkgevers die elk eigen maatregelen in hun organisatie hebben genomen. Tot het panel behoort onder andere Arno Veenman (de Volksbank), mobiliteitsmanager van het jaar.

Na afloop van het werkgeversontbijt Woon-Werk-Fiets heeft u exclusief als één van de eerste bezoekers gratis toegang tot de E-bike Xperiencede Bike MOTION Benelux en de Fiets- en Wandelbeurs.

Gratis toegangskaarten voor uw medewerkers!

Maak uw medewerkers blij met gratis toegangskaarten voor de Ebike Xperience, de Bike MOTION Benelux en de  Fiets- en Wandelbeurs. Zij kunnen vanaf 10.00 uur de beurs bezoeken waar zij meer dan zeventig merken fietsen kunnen uitproberen. Meld uw medewerkers aan via het aanmeldformulier.

Marjolein van der Stok
Mobiliteitsadviseur 

werkgeversbenadering 

Regio Utrecht

06 55 46 64 12
marjolein
www.goedopweg.nl


 

 Weet wat er speelt in Utrecht

 

Voor meer informatie:  [comment]
Telefoon:  [rooster_phone]
e-mail: